0

Päästjad kustutasid kaks kulupõlengut ja diivani

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

12. mail kell 02.00 käisid päästjad Haapsalus Kaluri tänaval, kus õues põles diivan. Päästjad kustutasid selle.

10. mail kell 15.40 kutsuti päästjad kustutama kulupõlengut Ridala valda Väike-Ahli külla, kus põles kulu viiel ja poolel hektaril ning veidi männinoorendikku. Tugeva tuule tõttu oli tule levik kiire ning ohus olid kaks majapidamist ja mets. Päästjad kustutasid hooletult tehtud lõkkest alguse saanud tulekahju.

10. mail kell 15.11 käisid päästjad Lihula vallas Alaküla külas kustutamas ühehektarilist kulupõlengut.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz