Läänemaa Turism võitis avastamata aarete konkursi puuetega inimestele mõeldud marsruudiga

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa Turism MTÜ kuulutati 9. mail konkursi „EDEN 2013. Eesti avastamata aarded. Ligipääsetav turism“ võitjaks.

EAS Turismiarenduskeskus, olles koostööpartner rahvusvahelises projektis EDEN, kuulutas juba kuuendat aastat välja konkursi „Eesti avastamata aarded“, millest Läänemaa Turism MTÜ võttis osa projektiga „Haapsalu – mõeldes kõigile“, edastati MTÜst Läänemaa Turism.

Konkursi eesmärk oli tunnustada sihtkohti, mille arendamisel on erivajadusega inimestele tagatud võrdsed võimalused kvaliteetse turismielamuse kogemiseks.

Konkursi tarbeks loodi uus pere- ja invaturisti sõbralik Haapsalu vanalinna marsruut: Haapsalu piiskopilinnus, Iloni Imedemaa, Aafrika rand, kuursaal ja promenaad. Tulevikus saab see olema kättesaadav ka lehekülgedel visitestonia.com, puhkaeestis.ee ning visithaapsalu.com.

Rahvusvaheline komisjon hindas esitatud taotlust ja seminari ettekandena valminud ingliskeelset esitlust ning käis sihtkohaga tutvumas.

Konkursist võttis osa ka Saadjärve puhkepiirkond Jõgevamaal.

Projekti meeskonnas osalesid Jane Möll, Janika Savi, Tiia Treimann-Differt (Läänemaa Vähiühing / Läänemaa Puuetega Inimeste Koda), Jaak Pihlakas (Läänemaa Puuetega Inimeste Koda) ja Tõnu Parbus (Haapsalu linn).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments