Linna algkooli perepidu tõi üle 300 euro tulu

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Heategevuspeo võistluse võitis 4.c klassi "pere" "6 + 9" lauluga "Palmisaarel". 4.c-s õpib 6 poissi ja 9 tüdrukut. Foto: erakogu
Heategevuspeo võistluse võitis 4.c klassi "pere" "6 + 9" lauluga "Palmisaarel". 4.c-s õpib 6 poissi ja 9 tüdrukut. Foto: erakogu

Haapsalu linna algkooli perepidu teisipäeva õhtul kultuurikeskuse rõdusaalis läks täissaalile ja tõi koolile helivõimenduse ostuks veidi üle 300 euro.

„Pered olid tublid ja rahvast oli palju,” ütles algkooli direktor Malle Õiglas.

Publiku lemmikuks sai ansambel „6+9”, mis kasvas välja linna algkooli 4.c klassist — klassiõpetaja Maren Suu, lapsed ja lapsevanemad tõid oma lauluga tervitusi palmisaarelt.

Iga pere laulis ühe laulu ja pärast laulsid kõik koos kohustusliku koolilaulu „Meie kool”. Selle sõnad ja viisi kirjutas kooli vilistlane Kristjan Vilosius, kui õppis 6. klassis.

Telesaate „Perepidu” formaadis peetud heategevuskontserdiga kogus kool raha helivõimenduse ostuks. Kui kulutused maha arvata, jäi koolile piletimüügist ja annetustest järele pisut üle 300 euro, ütles Õiglas.

„Just nii, nagu lootsime — et  saame umbes poole vajaminevast,” ütles Õiglas tulu kohta. Et helivõimendus läheb maksma 700 euro kandis, jätkatakse raha kogumist tuleval aastal.

„Suur tänu esinejaile, korraldajaile ja külalistele,” lisas Õiglas. „Esinejail oli tore esineda ja võimas tunne oli saalis olla.”

Perepeo „Koos on hea” korraldamise võttis enda peale kooli hoolekogu, peo eestvedaja oli hoolekogu liige Heli Nöör. Maire Aunaste rollis oli perepeol kooli vilistlane Marika Matvei.

Kahel varasemal aastal kogus kool raha aula pinkide ostuks. Et pingid on nüüd uute vastu vahetatud, võeti uueks sihiks helivõimendus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments