Õudusfilmide festival kutsub raamatulaadale

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivali meeskond kutsub kõiki festivali raamatulaadale oma läbiloetud teoseid teiste vastu vahetama.

Haapsalu kultuurikeskuses peetavale laadale on festivali programmijuhi Helmut Jänese sõnul eriti teretulnud ulme-, õudus- ja fantaasiateemalised raamatud, kuid vahetusse võib tuua ka ilu-, teatme- ja ajalookirjandust, luulet ning koomikseid – kõike, mis vääriks uut omanikku.

“Need, kes soovivad raamaturingluses osaleda, võiksid mulle kirjutada, et teaksime inimeste ja laudadega arvestada,” ütles Jänes. Kirjutada tuleks aadressil helmut.janes@poff.ee.

Kui raamatud päeva jooksul uut omanikku ei leia, siis saab need jätta MTÜ-le Raamaturinglus, kes edastab need kooliraamatukogudele.

MTÜ Raamaturing on taaskasutusele suunatud organisatsioon, kelle eesmärgiks on tõsta noorte lugemust koolide raamatukogude seisu parandamise kaudu.

Raamatulaat toimub laupäeval, 27. aprillil orienteeruvalt kl 12–15, osalemine on tasuta.

Kaheksas Baltimaade suurim žanrifilmide festival HÕFF toimub Haapsalus 25.–28. aprillil.

HÕFFi loojateks 2005. aastal ning korraldajateks on Haapsalu linn, Haapsalu kultuurikeskus ja Tallinna Pimedate Ööde Filmifestival (PÖFF).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments