Haapsalu delegatsioon tutvustab Peterburis siinseid puhkamisvõimalusi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kapella kontserdisaal.
Kapella kontserdisaal.

Homme sõidab 44-liikmeline Haapsalu linna ja ettevõtjate delegatsioon Peterburi, et tutvustada Haapsalut sealseile ettevõtjaile.

Linnapea Urmas Suklese sõnul on külaskäigu eesmärgiks Haapsalu tutvustamine naaberriigi kultuurikeskuses. „Soovime külaskäiguga Haapsalut ja Peterburi üksteisele lähemale tuua, elavdada kultuuri- ning majanduskontakte kahe ajalooliselt imperaatorliku linna vahel,“ ütles Sukles. Ta avaldas lootust, et tutvustusüritus toob Eestisse juurde väliskülalisi, kes ühtlasi leiavad tee Haapsallu.

Kolmapäeval avatakse Talvepaleest paarisaja meetri kaugusel asuvas esinduslikus Kapella kontserdisaalis fotonäitus „Haapsalu – imperaatorlik kuurort“, mis tuletab meelde Haapsalu kunagisi sidemeid Peterburiga ja tutvustab praeguseid puhkamisvõimalusi.

Näitusele, Tõnis Mäe kontserdile ning järgnevale vastuvõtule on kutsutud diplomaatiline korpus, ajakirjanikud, ettevõtjad, Peterburi turismifirmade esindajad ja Peterburis elavad Eesti kodanikud.

Üritus saab teoks tänu EAS Regionaalarengufondi turundusprojekti “Haapsalu ja Läänemaa kultuurisihtkoht 2010–2013” alaprojektile „Haapsalu ja Läänemaa vene turu sihtturu üritus Peterburis“.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments