EKRE juhid tutvustavad reedel Haapsalus oma erakonda

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Haapsalu lasteraamatukogus tutvustavad sel reedel Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna ehk lühidalt EKRE juhid veidi üle aasta tegutsenud erakonda.

„Erakond ei toeta samasooliste abielu, Tartu rahu järgsest piirileppest loobumist, Euroopa ühendriiki,” loetles EKRE Läänemaa piirkonna juht Endel Susi mõnda erakonna seisukohta. „Toetakse tugevat perekonda, väikeettevõtlust, oma pangandust, otsedemokraatiat.”

Täpsemalt kõnelevad erakonnast ja arutavad koos kuulajatega päevakajalisi küsimusi EKRE aseesimees Aivar Koitla ja erakonna juhatuse liige suursaadik Mart Helme. Koitla räägib EKREst, Mart Helme kõneleb teemal „Missugust Eestit soovin mina”.

Kohtumine EKRE juhtidega on 5. aprillil kell 17 Haapsalu lasteraamatukogu saalis.

„Kõik on teretulnud, valmistage ette ka küsimused esinejaile,” soovitas Endel Susi.

EKRE sündis Eestimaa Rahvaliidu ja Eesti Rahvusliku Liikumise liitumise järel mullu märtsis. Erakonna esimees on Margo Miljand.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tahe
10 aastat tagasi

Vaata, kui endised partorgid on niivõrd radikaalselt oma vaateid muutnud ja tegutsevad Eesti hüvanguks, siis on kõik OK. Ohtlik on aga see, kui nad susserdavad Eesti riigi kahjuks, nagu Ansip&Co.

tohe
10 aastat tagasi

Mina arvan, et endised partorgid tuleks poliitikast eemale hoida.Alates Ansipist, lõpetades Susiga.