Kaia Kanepi alustab pärast pooleaastast pausi võistlemist

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kaia Kanepi kohtus 19. jaanuaril Haapsalus tennisekooli õpilastega. Foto: Arvo Tarmula
Kaia Kanepi kohtus 19. jaanuaril Haapsalus tennisekooli õpilastega. Foto: Arvo Tarmula

Kaia Kanepi teatas oma kodulehel, et alustab pärast kuuekuulist pausi taas võistlemist.

Esimesena on Eesti parimal tennisistil kavas 8. aprillil Poolas Katovices algav International tasemega WTA turniir. Sellele järgnevad esialgsete plaanide järgi sarnase tasemega turniirid Marokos ja Portugalis.

Kaia oma sõnadega: „Ma väga ootan võistlemist, ma tundsin sellest väga puudust. Võisteldes on alati mingi põnevus.

Suuri eesmärke ma endale ei sea. Treeningutel on kõik hetkel väga hästi, samas ei ole treeningul võistlusmänguga sarnast pinget. Eks võistlustel näeb kõige paremini, et millises mänguvormis ma füüsiliselt ja mentaalselt olen.

Ma olen valmis, et saab olema väga raske. Kuna võistluspaus on pikk ja ma ei tea, kas võistlussituatsioonis hoian ennast alateadlikult jalgade pärast tagasi või mitte.

Praegu tulevad järjest liivakatteturniirid. Võib-olla on just hea seal alustada, kuna koormus jalgadele ei ole nii suur kui kõvakattega väljakutel. Eks mulle liiv meeldib ka, kuna olen üles kasvanud mängides just liival.

Ma vaatan pärast iga turniiri, mis seisukorras jalad on. Kõige tähtsam on see, et saaksin ilma valuta mängida. Olen lihtsalt väga õnnelik, kui uuesti saan võistelda.”

Kaia vastas eile ka oma Facebooki lehel fännide küsimustele. Vastuseid näeb siin.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments