Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ööpäeva jooksul registreeriti prefektuurides 86 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 rasket tervisekahjustust, 2 röövimist, 45 varavastast kuritegu, neist 32 vargust (5 eluruumidest, 8 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist.

Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 3 inimest.

Tabati 8 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht, tuvastati 12 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 383 väärtegu.

Möödunud nädala jooksul registreeriti 4 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piirilt saadeti tagasi 1 välismaalane, tuvastati 1 salakaubavedamise juhtum.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus
Ajavahemikul 12.–17. veebruar tungiti Häädemeeste vallas Majaka külas suvemajja ja varastati erinevaid esemeid ning toiduaineid. Kahju on 387 eurot.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Raske tervisekahjustuse tekitamine
21. veebruaril kella 13.25 ajal teatati politseile, et Sitsi tänava korteris löödi terariistaga 44-aastast meest. Politsei pidas hiljem kahtlustatavana kinni 40-aastase mehe.

Röövimine
21. veebruaril kella 21.40 ajal teatati politseile, et Vilde teel sõitnud liinibussis rööviti 35-aastaselt naiselt telefon.

Röövi katse
21. veebruaril kella 11.35 ajal teatati politseile, et Haabersti tänaval rööviti 23-aastaselt mehelt spordikott. Politseipatrull leidis koti koos asjadega sündmuspaiga lähedusest.

Vargused
21. veebruaril varastati Öölase tänava majast väärisesemeid. Kahju kokku 1907 eurot.


Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
21. veebruaril kella 19.30 paiku teatati politseile, et Keemikute tänava maja juures tungis naaber kallale 38-aastasele mehele.


LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Omavoliline sissetung
15. veebruari õhtul kella 21 paiku tungiti Põltsamaal Lossi tänaval restorani kööki, kus varastati kahe jope taskutest auto süütevõti ja rahakott sularahaga. Sõiduk oli sama maja ees lumevalli sõidetud ja võimalik sissetungija ja ärandamiskatsega seotud isik sealsamas. Juhtunut märganud restorani külastaja võttis sõidukiroolis olnud agressiivselt isikult süütevõtme ja takistas tal sündmuspaigalt põgenemast, kuniks politsei välja kutsuti. Varastatud esemed saadi kinnipeetud mehe käest tagasi.

Põlvamaa

Vargused
Ööl vastu 21. veebruari varastati Vastse-Kuuste vallas Voorekülas maaparandusobjektil olnud ekskavaatorilt kaks akut. Samuti oli avatud kütusepaagi kork. Kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 21. veebruari tungiti Laheda vallas Tilsi külas sisse aiaga piiratud territooriumil seisnud kauplusautosse. Esialgsetel andmetel varastati toiduaineid, sigarette ja alkoholi. Kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Vargus
20. veebruari õhtul enne kella kümmet tungiti Kõrvekülas sisse kalatööstuse ruumidesse ja varastati 1300 kg külmutatud lõhekala väärtuses 5200 eurot. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 22-aastase noormehe.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus
21. veebruaril varastati Rakveres Pikk tänaval õppeasutuse kabinetist kaks mobiiltelefoni ning käekott, milles oli rahakott koos raha ja dokumentidega. Kahju on 180 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
Ajavahemikul 19.–21. veebruar varastati Kohtla-Järvel Niidu tänaval garaažist sõiduauto Crysler Grand Voyager registreerimismärgiga 074 AZA, neli suverehvi valuvelgedel, õng, spinning, tööriistu ning auto elektriline pump. Kahju on 1542 eurot.

Ajavahemikul 20.–21. veebruar varastati Kohtla-Järvel Tuuslari tänaval maja korterist televiisor ja kaks mobiiltelefoni. Kahju on 450 eurot.

21. veebruaril avastati, et Narvas Kerese tänaval maja keldrist on varastatud neli autorehvi ja 10 liitrit bensiini. Kahju on 967 eurot.

21. veebruaril varastati Kohtla-Järvel Lehola tänaval maja korterist 180 eurot.

21. veebruaril varastati Kiviõlis Keskpuiesteel raviasutusest kaks akutrelli. Kahju on 500 eurot.

21. veebruaril varastati Kohtla-Järvel Estonia puiesteel maja korterist sülearvuti, kaks hõbedast klaasi ja Novgorodi juubelimedal. Kahju on 800 eurot.

21. veebruaril varastati Jõhvis Mooni tänaval eramust kuld- ja hõbeehteid ning fotoaparaat. Kahju on 1100 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments