0

Toomanina kinnistu detailplaneeringu avalik väljapanek

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Nõva vallas Rannaküla külas asuva Toomanina kinnistu detailplaneeringu avalik väljapanek on 1.–15. märtsil tööpäeviti kell 8–16 Nõva vallavalitsuses ning kodulehel.

Kui avaliku väljapaneku kestel laekub detailplaneeringu kohta kirjalikke ettepanekuid ja vastuväiteid, korraldab Nõva vallavalitsus detailplaneeringu avaliku arutelu kuue nädala jooksul pärast avaliku väljapaneku lõppemist.

Toomanina kinnistu (katastritunnus 53101:001:0303) pindalaga 1519 m² asub mere ääres Nõva sadama territooriumil. Detailplaneeringu eesmärk on maa sihtotstarbe muutmine, hoonestusõiguse ja ehitustingimuste seadmine, tehnovõrkude ja –rajatiste asukoha määramine ning servituutide vajaduse määramine. Kinnistul asub 4 lagunevat hoonet, mis planeeritakse rekonstrueerida või asendada uutega. Toomanina kinnistu planeeritav sihtotstarve on 60% ärimaa ja 40% elamumaa.

Nõva vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz