Epeekoondise peatreener loodab Priinitsale ja Turnaule

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Õhtuleht kirjutab, et Eesti vehklejatest alustavad alustavad hooaega nädalavahetusel Dohas, kus toimub nii individuaalne kui võistkondlik MK-etapp. Katari sõidab viis naisvehklejat ja Nikolai Novosjolov.

Lisaks naiskonnavõistluses kaasa löövale nelikule Irina Embrich, haapsallane Kristina Kuusk, Erika Kirpu ja Julia Zuikova lendab Dohasse ka Julia Beljajeva, seejärel, Euroopa MK-etappidel, saavad vehelda ka teine haapsallane Katrina Lehis ja Nelli Paju.

Meestest vehkleb Doha MK-etapil vaid maailma esinumber Nikolai Novosjolov.

Koondise peatreener Kaido Kaaberma selgitab, et meeste seis on umbes sama mis naistel neli aastat tagasi, mil oli üks tipp – Irina Embrich – ja hulk noori. Ta lisas, et pessimist ei tasu olla.

“Kui vigastustega kimpus olnud Sten Priinits jalad alla saaks ja noor Peeter Turnau pisut veel areneks ja hakkaks täiskasvanute seas läbi lööma, oleks juba midagi,” ütleb Kaaberma Haapsalu vehklejate kohta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments