0

Kuusk võitis epee MK-satelliitturniiri

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Rootsis Stockholmis peetud naiste epee MK-satelliitturniiril jõudis esikolmikusse kaks läänlast. Esikoha võitis Kristina Kuusk (Haapsalu), kes finaalis alistas kaasmaalanna Irina Embrichi 15:12. Kolmandad kohad teenisid Katrina Lehis (Haapsalu) ja sakslanna Alexandra Ndolo, teatab vehklemisliidu kodulehekülg.

Poolfinaalides võitis Kuusk torgetega 15:8 Ndolot, Embrich oli 15:9 üle Lehisest. Kaheksa parema hulka jõudis eestlannadest veel Erika Kirpu, kes kokkuvõttes sai viienda koha. Kaheksandikfinaalis alistas ta kaasmaalanna Julia Beljajeva 15:8, kuid kaotas siis veerandfinaalis Ndolole 15:9.

Kaheksandikfinaalis Kuusele torgetega 15:7 kaotanud Julia Zuikova sai kokkuvõttes 13. koha. Beljajeva oli 15. ja Nelli Paju (Haapsalu) 17. Kokku osales 46 vehklejat kaheksast riigist.

Tuleval nädalavahetusel osalevad Eesti epeenaised Kataris Dohas individuaalsel ja võistkondlikul MK-etapil. Dohasse sõidab ka Nikolai Novosjolov, kes teeb kaasa meeste epee individuaalsel Grand Prix etapil.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz