Tuisk säästis Läänemaad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu tänavatel oli täna olukord võrreldes ummikutes Tallinna ja tuisuse Tartuga rahulik. Foto: Arvo Tarmula
Haapsalu tänavatel oli täna olukord võrreldes ummikutes Tallinna ja tuisuse Tartuga rahulik. Foto: Arvo Tarmula

Läänemaal eile õhtul alanud lumesadu suuremaid probleeme ei ole põhjustanud.

„Masinad on väljas ja töö käib. Läbimatuid teid praegu ei ole,” ütles maanteeameti Haapsalu esinduse hooldeosakonna peaspetsialist Tiit Ruut.

Säärast olukorda, nagu teedel võiks olla, ei ole, sest pidevalt sajab, aga ei ole ka midagi katastroofilist, täpsustas Ruut.

Ruut märkis, et kõrvalteil võib kohati olla tuisuvaale.

„Bussid sõidavad. Eks nad lähevad ettevaatlikult, aga on nibin–nabin graafikus,” sõnas bussifirma M.K.Reis–X OÜ regiooni juht Hardo Tamme.

Tamme sõnul võiksid inimesed siiski varuda kannatlikkust, sest bussid võivad hiljaks jääda. „Otse probleeme seni ei ole,” ütles Tamme täna lõunal.

Täna keskpäeval oli lühiajaline rike Martna vallas Kesu alajaamas. Elekter oli ära tund aega, ütles Imatra Elekter ASi Läänemaa võrguteenuste juht Kaupo Kuurberg.

Päästjatel neljapäeval ühtegi teeolude, lume ja tuisuga seotud väljasõitu ei olnud.

„Meil on harukordselt vaikne. Viimase 30 tunni jooksul ei ole olnud üldse ühtegi väljasõitu,” sõnas Lääne päästekeskuse pressiesindaja Evelin Trink.

Trink märkis, et rahulik on olnud mitte ainult Läänemaal, vaid kõigis 6 piirkonna maakonnas. „Põhja ja Lõunaga ei anna võrreldagi,” nentis ta.

Eesti Posti kommunikatsioonijuht Inge Suder teatas täna pärastlõunal, et tuisk ja teeolud võivad põhjustada postisaadetiste hilinemist.

„Seoses raskete teeoludega võib esineda tõrkeid ja viivitusi üle riigi,” sõnas Suder.

Lumesadu, tuisku ja kirdetuult kuni 10 m/sek on ilmajaam lubanud ka homseks.

Pühapäevaks peaks lumesadu vaibuma. Ilm hakkab laupäeva õhtust tasapisi külmenema. Ööks vastu pühapäeva on ilmajaam lubanud kuni 20 kraadi pakast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Prada Tote Bags
10 aastat tagasi

Thank you!!!!!! Great Item and Great Seller!!!!!! AAAAAAAAA+++++++++++
Prada Tote Bags http://www.thornessfarm.co.uk/wholesale_Prada_60_1.html

nike store stockholm
10 aastat tagasi

I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it friend 🙂
nike store stockholm http://www.adecco.si/news/index.asp?id=40