Lääne Elu paberleht 29. novembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kolmapäeval 92aastaseks saanud Erich Jaansool on Haapsalu linnusevallil nüüd oma pink. Foto: Arvo Tarmula

Riigikogulased Lihulas

Lihula vallajuhid on seisukohal, et riik peab taastama pideva politseivõimekuse kohalolu Lõuna–Läänemaal. Kolmapäeval käisid Lihulas olukorraga tutvumas Lääne-Eestist valitud riigikogu saadikud.

Jaansool on oma pink

Lavastaja ja Haapsalu aukodanik Erich Jaansoo sai oma 92. sünnipäevaks omapärase kingituse — tammepuust pingi Haapsalu linnusevallil.

Pensionäri pankrot

Kohus kuulutas välja üksikisiku pankroti haiget abikaasat hooldavale pensionärile, kes ei ole kaks aastat maksnud oma korteri kommunaalmakseid ja kes oli võlgu mitmele pangale. Kannatus katkes majaühisusel, kui muud võimalused olid järele proovitud ja isegi täitur ei suutnud võlga vähendada.

Lugu saab lugeda siit.

Ilmus raamat looduskosmeetikast

Treener ja kutsekooli õpetaja Jana Koel avaldas oma esimese raamatu, kus õpetab valmistama looduskosmeetikat.

Hanila rahvas pelgab uut kaevandust

Hanila vallas kaevandusluba taotlev Cristof Varahalduse OÜ põrkas kohapeal elanike vastuseisule, sest uus kaevandusala paikneks eluhoonetele liiga lähedal. Kohalikud kardavad, et uus kaevandus suurendab müra, rikub vee, kuivatab kaevud ja langetab kinnisvara hinda.

Russwurmi jälgedes mööda Haapsalut

Haapsalus kooliinspektori ametit pidanud folkloristi ja Valge Daami legendi esmaavaldaja Carl Russwurmi 200. sünniaastapäeva tähistati pühapäeval jalutuskäiguga mööda temaga seotud paiku Haapsalus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Pensionäri pankrot
11 aastat tagasi

Masendav.Kus on sotsiaaltöötajad ja nende töö???