4

Politseijuhid ja riigikogu liikmed teevad Lihulas ajurünnaku

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

28. novembril kohtuvad riigikogu liikmed Kalle Laanet, Lauri Luik ja Neeme Suur ning endine siseminister Ain Seppik Lihulas valla ja Haapsalu politseijaoskonna juhtidega, et arutada politsei olukorda Lõuna-Läänemaal.

Koos kaardistatakse Lõuna-Läänemaa korrakaitse olukord ning otsitakse lahendust, kuidas politsei tööd piirkonnas tõhustada.

“Riik ei tohi jätta oma kodanikke mitte kusagil Eestis kaitseta,” ütles riigikogu Demokraatide ühenduse asutajaliige Kalle Laanet. “Politseiorganisatsioon peab tegema kõik selleks, et pakkuda Eesti elanikele kõikjal turvalisuse teenust,” lisas ta.

Politseipatrullita Lihula jääb 1. detsembrist ka ilma piirkonnapolitseiniku ametikohata.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Väino
Väino

Riik ja kohalik omavalitsus peavad tagama Lihulas avaliku korra ja elanikele turvatunde ning täitma põhiseadust.

lugeja
lugeja

Kohapealset piirkonnapolitseinikku pole Lihulas vist juba eelmisest aastast. Ja kohalikku patrulli pole alates septembrikuust. Kas alles nüüd märgati seda? Võib-olla alustaks hoopis lapsevanematest, kes ei tea või ei tunne huvi, millega nende võsukesed õhtuti-öösiti tegelevad.

elanik Lihulas
elanik Lihulas

Praegugi lapsed jooksevad mööda koridore,uksed aina plaksuvad.Vanemad peaks ikka laste tegemisi ka kontrollima.Loobitakse kive aknasse aga kui aken katki ,mis siis???See ei ole praegune probleem,see kestab aastaid.Kui keelama minna ,(mida tegin ka praegu)oi,oi sealt tuleb……

landlord
landlord

Kui patrulli ei ole, saaks siis vähemalt piirkonnapolitseinikugi. Tattninadel ikkagi kedagi karta.

wpDiscuz