Haapsalu ootab ettepanekuid haridus- ja kultuuritöötajate tunnustamiseks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu linnavalitsus ootab linnakodanike ettepanekuid haridus- ja kultuuritöötajate kohta, keda tunnustada aunimetuse või preemiaga, teatas pressiesindaja Tõnu Parbus.

Haridus- ja kultuuripreemiaid antakse välja, et tunnustada selles valdkonnas töötavaid isikuid ja asutusi, kelle töö, tegevus ja isiklik eeskuju on oluliselt mõjutanud Haapsalu haridus- ja kultuurielu ja asutuste arengut.

* Haapsalu aasta õpetaja aunimetus antakse ühele eelnevatel aastatel silma paistnud haridustöötajale, kes on pälvinud oma õpilaste, lapsevanemate, kolleegide ja ka üldsuse lugupidamise ning kelle tegevus on positiivselt mõjutanud linna haridusalast arengut.

* Haapsalu kultuuritegija aunimetus antakse kultuuritöötajale, kes on pälvinud nii kultuuriavalikkuse kui kolleegide lugupidamise ning kes on silmapaistvalt hästi esinenud erialastel konkurssidel.
Haapsalu Kultuuritegija aunimetus antakse kultuuritöötajale, olenemata tema viljeldavast valdkonnast (kirjandus, muusika, fotograafia, tants jne).

Lisaks üksikisikutele antavatele aunimetustele jagab linnavalitsus ka preemiaid.

* Haapsalu hariduselu edendaja ja Haapsalu kultuurielu edendaja preemiad antakse haridus- ja kultuuritöötajatele või asutustele, kes on edukalt läbi viinud linnale olulisi haridus- või kultuuriprojekte ning aidanud kaasa linna haridus- ja kultuurielu arengule.

* Haapsalu säravaim kultuurisündmuse preemia antakse inimesele või asutusele, kes on Haapsalus läbi viinud üle-eestilist või rahvusvahelist tuntust kogunud projekti, avaldades sellega suurt mõju ka Haapsalu kultuurielu arengule.

Kirjalikud ettepanekud tunnustuste jagamiseks tuleks saata tonu.parbus@haapsalulv.ee (või linnavalitsusse Posti 34), neid oodatakse 15. jaanuarini 2013.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments