Energiaturg.ee: Eesti Energia ja Elektrum jätkavad pakettide hinnamuudatusi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Sõltumatu hinnavõrdlusportaali Energiaturg.ee andmetel tõstis Eesti Energia elektrihindu paketis Kindel ja langetas hindu paketi Kombineeritud teatud variantides. Elektrum Eesti langetas paketi Aktiivne Klõps öö- ja päevatariifide hindu kampaania käigus.

Eesti Energia tõstis eile paketi Kindel nii ühe- kui ka kahetariifseid hindu vahemikus 0,01 kuni 0,14 senti kWh kohta. Lisaks langetas ettevõte paketi Kombineeritud kuue kuu pakettide hindu 0,01 kuni 0,02 senti kWh kohta ja langetas ka ühes 36 kuu rohelise elektri paketis 0,01 senti kWh kohta. Tänashommikuse seisuga tõstis Eesti Energia 6, 12 ja 24 kuu Kindel paketi kahetariifseid hindu 0,04 kuni 0,08 senti kWh kohta, mille tulemusel tõusid kahe päeva peale kokku vastava paketi hinnad 0,05 kuni 0,26 senti kWh kohta.

Elektrum Eesti langetas 25. novembrini öö- ja päevatariifide hindu Aktiivse Klõpsu paketi kampaania raames vastavalt 0,11 ja 0,16 senti kWh kohta.

Kõikide hinnapakettide ja tariifidega saab tutvuda portaalis Energiaturg.ee. Tänase seisuga kajastab portaal Energiaturg.ee seitsme elektrimüüja (220 Energia, Eesti Energia, Eesti Gaas, Elektrum Eesti, Imatra Elekter, VKG Elektrivõrgud, Elektrimüügi AS) hinnapakkumisi.

Energiaturg.ee on sõltumatu ja tarbijakeskne elektripakettide hinnavõrdlusportaal, mida arendavad koostöös Advokaadibüroo GLIMSTEDT, investeerimisfirma Capital Mill ning IT-partnerina Helmes.

1. jaanuaril 2013 avaneb Eestis elektriturg – elektrihind muutub turupõhiseks ning majapidamised ja ettevõtted saavad valida endale nii sobiva elektrimüüja kui ka elektripaketi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments