Andres Ammas: Peaministril on võimalus väärikalt lahkuda

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Poliitikajälgija Andres Ammas kirjutab Postimehe arvamusportaalis, et pole vaja olla ühiskonnateadlane või selgeltnägija, et saada aru: vimm poliitilise eliidi vastu koguneb ja ühel hetkel prahvatab.

Kuidas saaksid valitsuskoalitsioon ja ka opositsioon rahva usaldust taastada? Esmalt peaks riigikogu ennast ületama – muutma valimisseadust, erakonnaseadust, erakondade rahastamist riigieelarvest, vabastama omavalitsused võimukoalitsiooni orjusest, kirjutab Ammas.

Reformierakonna päästmiseks ei piisa enam isegi justiitsministri tagasiastumisest – erakonna hädad ja usalduse kaotus algavad peaministrist, kel oleks praegu võimalus väärikalt lahkuda.

Et Reformierakonnal on kombeks oma kriitikuid sildistada, rõhutab Ammas, et artikkel väljendab ainult autori isiklikke, mitte ühegi grupi seisukohti.

Arvamuse täisversiooni saab lugeda Postimehe arvamusportaalist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments