Kiirreageerijad käisid Läänemaal korda tagamas

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud nädalavahetusel tagasid Läänemaal koos kohalike politseinikega korda kiirreageerijad politsei- ja piirivalveameti kiirreageerimistalitusest, teatas PPA Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Kahe päeva jooksul jäi politseinike sõelale 24 rikkujat. Väiksematele rikkumistele lisaks tabati kolm juhtimisõiguseta ja ka kolm alkoholi tarvitanud roolikeerajat. Kui teiste osas alustati väärteomenetlust, siis ühe sõidukijuhi alkoholijoove oli selline, et alustati kriminaalmenetlust. Veel peeti kinni kolm kiiruseületajat ning kaheksa pimedal ajal helkurita liikunud jalakäijat.

Haapsalu politseijaoskonna patrullteenistuse vanemväärteomenetleja Andrus Kleeman kiitis koostööd kiirreageerijatega. “Kui viimasel ajal on inimesed kurtnud, et politseid on väikekohtades vähe näha, siis viimane nädalavahetus pakkus vastupidist vaatepilti,” ütles Kleeman.

Kiirreageerijad aitavad turvalisust tagada lähiajal teisteski maakondades. Samal nädalavahetusel, 3.–4. novembril käidi ka Raplamaal. Seal tuli Tallinna politseinikel rinda pista joobes juhiga, kes eiras politseinike peatumismärguannet ning põgenes. Rikkuja tabati kiirelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
abe
11 aastat tagasi

jaa jaa kord on ikka nii käest ära,et tuleb lisajõude tuua.TUVISITT ja sõbrad ei jaksa enam.ROHKEM MENTE SELTSIMEHED