Joobes autojuhile määrati arest

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu politseijaoskonna juht major Margus Kaldma. Foto: Lääne Elu
Haapsalu politseijaoskonna juht major Margus Kaldma. Foto: Lääne Elu

Politsei tabas Uuemõisas 19aastase joobetunnustega autojuhi, kohus määras noormehele karistuseks kuus päeva aresti.

Teisipäeva ööl vastu kolmapäeva kella poole kolme paiku peatas politseipatrull Uuemõisas sõiduauto Volkswagen Golf, mille sõidustiil äratas kahtlust, teatas Haapsalu politseijuht Margus Kaldma. Sõidukijuhiks oli ilmsete joobetunnustega 19aastane Risto.

Ristol mõõdeti alkomeetriga alkoholi piirmäära ületamine ning noormehe suhtes alustati väärteomenetlust. Teda peeti väärteokorras politsei arestikambris kinni ja toimetati sealt järgmisel päeval karistuse määramiseks kohtusse. Pärnu maakohtu Haapsalu kohtumajas mõisteti Ristole liiklusseaduse alusel karistuseks kuus päeva aresti.

Sõidukijuhi poolt alkoholi piirmäära ületamisel 0,25-0,74 mg/l on Liiklusseaduses karistusena ette nähtud rahatrahv kuni 300 trahviühikut (1200 eurot), arest, või sõidukijuhtimise õiguse äravõtmine 12 kuuks, edastas Kaldma.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
25 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
trips-traps-trull
11 aastat tagasi

No peab ikka vimm olema, mis abc-le rahu ei anna. Mina olen siiani ainult Seppit tellinud kui vaja on olnud ja tellin ka edaspidi. Ilma hapukurgita muide;) Rahune maha lõpuks, abc!

abc
11 aastat tagasi

Kui ei ole surmatõbi,siis on ikka viinast abi… Ja kuna Sepilt korduvalt täis peaga sõitmise eest taksoluba ära ei võetud,siis tasub enne 1300 taksosse istumist hapukurk ikka ligi võtta.

Urmas
11 aastat tagasi

Ei teadnudki, et härra linnapea nii “sitas” seisus on ja taksoga lisa teenib???
Ei saa ka päris hästi aru miks sa kõiki lolliks pead?

Urmasele
11 aastat tagasi

ära võta südamesse, jutt oli sellest suklese urmasest.

Urmas
11 aastat tagasi

Seltsimees MOTT“ile niipalju teadmiseks ,et teisel Urmasel, st. minul, on piisavalt kodanikujulgust, et kommenteerida oma nime kasutades. Selles on Teil küll õigus,et mina = kaine juht (ei tarbi tulivett) Kuid ei = ma abc`ga , ega ei ole minu ja 1700 vahel võrdusmärki. Mind, kui soovid võid tellida telefonilt 55 600100 Meeldivat suve jätku Teile.

MOTT
11 aastat tagasi

abc= kaine rool= 1700= teine taksojuht Urmas

abcd
11 aastat tagasi

1700 ja kaine rool on garanteeritud!

Imelik
11 aastat tagasi

Tundub, et abc puhul ei saa rääkida ei haridusest ega haritusest. Hetkel jätab väga rumala mulje kellegi kohta nii avalikult sõna võtta. Julge tegu, millel karmid tagajärjed. Peaks ehk antud nimedele, mis siin kommentaarides esindatud on, väiksed vihjed tegema.

läänlane
11 aastat tagasi
Reply to  Imelik

Et paneks takso numbri siia kirja või?

abc-le
11 aastat tagasi

Mine ütle siis Seppile otse näkku ka mis tast arvad, mitte ära susserda selja taga nagu argpüks. Alustasid lihtsalt ühe uudise all oma kommentaariga laimamist, tulemuseks ei istu mõned enam sinu taksosse ka. Well done!

läänlane
11 aastat tagasi

abc kirjastiil koos õigekirjavigadega näitab ise juba kirjutaja taset ja kui ta peaks taksojuht olema, siis ega sealtki pole paremat loota. Siin ilmselgelt mingi konkurentsiteema, keegi kellegi peale hirmkade ja ei muud miskit.