1

Haapsalus varastati jalgratas

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Pühapäeval, 19. augustil kella 8.30 paiku avastati, et Haapsalus Nurme tänaval on trepikoja eest jalgratas. Kahju on 250 eurot, teatas Lääne politseiprefektuuri pressiesindaja Kristi Kais.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Tont.
Tont.

See on küll jube kuritegu. Aga ma nägin eila kaht politseinikku jalgratastel patrullimas. Huvitav,kas need olid leitud või politsei oma rattad ?? Ja kui mõni on päris täis,kas ta pannakse kahele rattale korraga või võtab tugevab politseinik ta raami peale ?? Muuseas- üks eilane naisterahvast rattapolitseinik oli päris kena,temaga patrulliks öö läbi….

wpDiscuz