3

Poiss ei saanud lubatud ajal tasuta viburajale

Kylaline

info@le.ee

Eelmisel nädalal kirjutas Lääne Elu, et lapsed saavad linnuse vibutiirus sel aastal igal esmaspäeval kümnest kaheteistkümneni tasuta harjutada.

Toimetusse helistas pettunud lapsevanem, kelle poeg läks eile kella kümneks linnusesse vibu laskma. Poiss pidi vibutiirust pettunult tagasi tulema, sest linnuses öeldi talle, et laskmine maksab viis eurot ja mingit tasuta harjutamise võimalust ei ole.

Lääne Elu võttis ühendust vibutiiru pidaja Heiki Noodiga. Noot kommenteeris, et arusaamatus tekkis, kuna väike poiss rääkis noormehega, kes oli tulnud alles oma esimesele proovipäevale. Noormees luges ilmselt seina pealt vibulaskmise hinnakirja ega olnud tasuta harjutamise kokkuleppest kuulnud, kuna ei töötanud veel vibutiirus.

Noodi sõnul said kõik teised huvilised probleemideta vibu lasta ja tasuta harjutamise võimalus on igal esmaspäeval kümnest kaheteistkümneni lastele olemas.

Pettunud poiss võib Noodi sõnul igal ajal linnusesse tagasi tulla, et laskmata jäänud nooled siiski lendu saata.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Vibu
Vibu

Kas ikka ennem loetakse ka mida kirjutatakse. Ei tea kuidad need laskmata jäänus vibud siis lendu saadetakse, no tahaks seda oma silmaga kohe näha.

Kaedon
Kaedon

Hey, good to find soenmoe who agrees with me. GMTA.

wpDiscuz