Pensionäride suvepäev jääb rahapuudusel ära

Küljendaja

konnakulles@gmail.com

Läänemaa pensionäride kokkutulek jääb sel suvel ära, sest maakondlikul pensionäride ühendusel ei õnnestunud selle korraldamiseks kohaliku omaalgatuse programmist toetust saada.

„See on küll esimest korda 13 aasta jooksul. Rahalise toetuseta nii suurt maakonna pensionäride suvepäeva korraldada ei ole võimalik,” teatas Läänemaa pensionäride ühenduse juht Reet Kaar Lääne Elule.

Pensionäride ühenduse Haapsalu osakonna liige Koidula Sildre rääkis, et oli toetusest keeldumise põhjusi uurides saanud vastuseks, et projekte oli palju ja raha vähe.

Läänemaa pensionäride suvepäev pidi olema 21. juulil Linnamäel koos sealse kihelkonnapäevaga. Läänemaa pensionäride ühendus taotles kokkutuleku korraldamiseks kohaliku omaalgatuse programmist 600 eurot, millele lisandunuks omaosalus.

Koidula Sildre rääkis, et enam kui pool taotletud rahast oli mõeldud heliseadmete rendiks, sest selleta nii suure rahvahulga korral hakkama ei saa. Rahva kohapeale toomise eest on tema sõnul alati hea seisnud vallad ja isetegevuslased esinemise eest raha ei küsi.

Läänemaa pensionäride suviseid kokkusaamisi on korraldatud 2000. aastast. Aja jooksul on läbi käidud kõik vallad peale Linnamäe ja Martna.

Sildre sõnul osaleb suvepäevadel igal aastal 500–600 Läänemaa pensionäri.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kõrvahark
11 aastat tagasi

neil penss suur ja elavad hästi, iga penskar paneb 1 euro ja pidu koos

Ninatark
11 aastat tagasi

Linnamäe ei ole vald.