19. aprill: Turvaline narkopesa

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa tunnuslause „Turvaline pesapaik” sobib hästi kokku muljega, et muu maailma patud ja hädad siia välja ei jõua. Üks tunnuslause tõlgendusi ongi: siin on hea turvaline oma lapsi kasvatada.

Ka spetsialistid ja statistika näivad turvalisuse teooriat kinnitavat. Narkootikumid on pahad, aga õnneks ei ole konkreetselt meie koolis seda probleemi — seda juttu on Lääne Elu ajakirjanikud kuulnud 20 aastat järjest.

Seda juttu on mõnus uskuda, kuigi ööeluga tuttavamad naeravad selle välja: narkootikumid olevat paljudel Haapsalu noortel pidude lahutamatu kaaslane. Kummal siis on õigus?

Nädala alguses kutsehariduskeskuses korraldatud reid näitab esimest korda, et pigem neil, kes muretsevad narkootikumide pärast Läänemaal.

Igatahes tuleb tunnustada kutsehariduskeskuse töötajaid, kes politsei appi kutsusid, kuigi lihtsam olnuks pea liiva alla peita.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments