Kanepi kaotas paarismängu finaalis

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kopenhaageni turniiril koos Sofia Arvidssoniga paarismängus finaali jõudnud Kaia Kanepi pidi seal tunnistama Kimiko Date-Krummi ja Rika Fujiwara paremust.

Jaapani paar võitis pingelise mängu skooriga 6:2, 4:6, 10:5

“Teises setis muutsime natuke oma mängu, kuna nad mõlemad mängisid võrgus väga lähedal, hakkasime neist rohkem üle tõstma ja see tõi meil edu. Otsustavas kiires lõppmängus nad olid juba sellega arvestanud, Rika mängis väga hästi. Eks ta otsustavas natuke loterii oli. Kokkuvõttes oli hea turniir ning Sofiaga proovime ka tulevikus koos mängida,” kommenteeris mängu Kaia Kanepi oma koduleheküljel.

WTA Touri 220 000 dollari suuruse auhinnafondiga Kopenhaageni e-Boks Openi finaalis mängimine on Kanepi jaoks seni parim saavutus WTA tasemel paarismänguturniirilt. Varem on ta paarismängus jõudnud WTA turniiril poolfinaali – koos Elena Bovinaga 2011. aastal Brüsselis. Koos Maret Aniga on Kanepi võitnud ITF $100,000 taseme turniiri Biellas (2008). Koos Sofia Arvidssoniga on Kaia võitnud ITF 25 000$ tasemega paarismänguturniiri Jersey’s (2003)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments