Taebla valla üliõpilasstipendiumi saab Kristjan Mägi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Taebla vallavalitsus kinnitas volikogu haridus-, kultuuri- ja spordikomisjoni ettepanekul üliõpilasstipendiumi saajaks Kristjan Mägi.

Kristjan Mägi õpib Tartu ülikooli õigusteaduskonnas, olles silma paistnud väga heade õppetulemustega. Kristjani juhendaja prof. Irene Kulli põhjalikust soovitusest lugesime muu hulgas, et Kristjan on esindanud parima tudengina õigusteaduskonda rahvusvahelistes tegemistes. Noorusele vaatamata on Kristjan Mägile usaldatud võimalus töötada Riigikohtus nõunikuna ja ta on Riigikohtu tsiviilkolleegiumi kõige noorem nõunik. See on eriti märkimisväärne, arvestades asjaolu, et tal on magistrikraad veel omandamata. Samuti on Kristjan tegutsenud Tartu ülikooli üliõpilaste õigusbüroos, aidates leevendada kohtusüsteemi puudujääke, ning aidanud parandada õigusabi kättesaadavust majanduslikult vähekindlustatud isikutele.

Stipendiumile kandideeris viis noort inimest. Stipendiumi suurus on 640 eurot.

Ülle Erman,
Taebla vallavanem

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments