Lääne korvpalliliiga tabeliseis on aina põnevam

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lääne korvpalliliiga (LKL) meistrivõistlustel võitis põhihooaja liider Nice One üle kivide-kändude Nõva Strohi 61:60, kuid oli järgmises kohtumises püsti hädas esikuuiku viimase meeskonna Taebla Cipax ASi vastu. Taebla meestele tuli magus võit 78:59. Samas võitis LKL valitsev meister Hiidlaste KK Askus väga veenvalt Cipax ASi 87:57. Seejärel kaotasid hiidlased omakorda Nõva Strohile 50:83.

Nii ettearvamatute tulemustega mängud muudavad tabeliseisu aina segasemaks. Liider on endiselt Nice One, kuid sama palju võite on ka LKL 2010. aasta meistril Haapsalu Vanakal. Omavahelistes mängudes on Vanakal tulnud Nice Onele napilt alla jääda (80:82 ja 66:73). Enam ei oska keegi arvata, millega selle hooaja põhiturniir lõpeb ja millised paarilised poolfinaalides vastamisi lähevad.

Järgmised mängud toimuvad pühapäeval, 1. aprillil Haapsalu spordihoones algusega kell 12.15.

LKL kuue parema meeskonna tabeliseis:

1. Haapsalu Nice One 5 v 2 k
2. Haapsalu Vanakas 4 v 2 k
3. Orissaare 3 v 3 k
4. Nõva Stroh 3 v 3 k
5. Hiidlaste KK Askus 2 v 4 k
6. Taebla Cipax AS 2 v 5 k

Heinar Tuulberg

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments