Ridala mälumänguetapi võitis Värava Hansu

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Ridala valla mälumängusarja kuuenda vooru 16. märtsi õhtul Uuemõisa lossis võitis Värava Hansu võistkond Uuemõisa ja Originaali ees.

Mille poolest erineb kaamel teistest imetajatest; kes on tuntud eestlanna, kes on pürginud (edutult) kosmonaudiks; kas taim, mida jaapanlased kasvatavad köögiviljana, sest peavad selle juurikat delikatessiks ja prantslased nimetavad vene katkuks, sest venelastega see neile omal ajal sattus ning mis on korralik meetaim, on kaktus või takjas? Need on mõned näited 20 küsimusest, mille kohta mängujuht Jaak Sünt osalejailt vastuseid nõutas.

“Küsimused olid raskemad kui tavaliselt,” pidi ta pärast mängu võistkondade tavalisest napimat punktisaaki vaadates tunnistama.

Mälumängust võttis osa 14 võistkonda. Sarja kokkuvõttes läks olukord põnevamaks, sest viie etapi järel üldarvestuses esikohta hoidnud Panga küla võistkond ja teisel kohal olnud Ektor esikolmikusse ei jõudnud. Kui liita reedese etapi punktid ja arvata igalt võistkonnalt halvim tulemus maha, on liider Panga 90 punktiga ja kohe kannul Originaal 89,5 punktiga. Neist paari punkti kaugusel on Ektor ja Värava Hansu.

Ees on veel kaks etappi.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments