Rahvaloendajad alustavad täna kodukülastusi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com


Statistikaameti teatel alustavad rahvaloendajad täna, 20. veebruaril nende inimeste külastamist, kes ei osalenud rahvaloendusel internetis. Rahvaloendajad külastavad e-loendusel mitteosalenud leibkondi märtsi lõpuni.

Rahvaloendaja peab hoolitsema, et kõik tema tööpiirkonna inimesed ja eluruumid saaksid loendatud. See tähendab, et loendaja peab leidma ka need elupaigad, mis registrite järgi pole eluruumid, kuid kus inimesed elavad.

Rahvaloendaja tööaeg on iga päev kell 9–21, kuid kokkuleppel inimesega ka varem või hiljem. Kui inimest pole parasjagu kodus, jätab rahvaloendaja postkasti teatise koos oma kontaktandmetega. Siis peaks loendajaga ühendust võtma, et kohtumine kokku leppida.

Rahvaloendaja tunneb ära pildiga statistikaameti töötõendi, rahvaloenduse logoga salli ja sinise kohvri järgi.

Lisainfo rahvaloenduse kohta: www.stat.ee/rel2011.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments