Iloni Imedemaal tähistatakse Eesti sünnipäeva

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.comLaupäeval, 25. veebruaril tähistatakse Iloni Imedemaal Eesti Vabariigi aastapäeva.

Hommik algab kell 11 taina valmistamisega vastlakuklite tarvis. Kuni tainas kerkib, meisterdatakse tuulevurre. Kell 13 on plaanis pista kuklid ahju ning segada valmis mõnus moos ja magus vahukoor kuklite jaoks. Pärast seda kaetakse ühiselt teelaud ja lastakse kuklitel hea maitsta.

Kui kuklid söödud ja natuke leiba luusse lastud, peetakse maha mõned lauamänguturniirid. Mõõtu saab võtta Aliases, Skrabble’is, Reisis ümber maailma, Memoriinis, Twisteris ja muudes mängudes. Igale turniiris osalejale on välja pandud auhinnad.

Vabariigi aastapäeval, 24. veebruaril on Iloni Imedemaa suletud.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments