0

Parvlaevaliiklus Hiiumaaga on taastunud

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Heltermaa–Rohuküla liinil toimusid esimesed reisid täna kell 10.30, kui Heltermaalt väljus parvlaev Saaremaa ja Rohukülast parvlaev Hiiumaa.

Saartel puhanguti kuni 29 m/s puhuv loodetuul peatas esmaspäeva hommikul laevaliikluse Hiiumaaga, kuna laevatee läbib süvendatud kanaleid, kus nii tugeva tuulega ei ole võimalik tagada meresõiduohutust. Sellega seoses jäid ära väljumised Heltermaalt kell 6.30 ja 8.30 ning Rohukülast kell 6.30.

Triigi–Sõru liinil katkes liiklus tuule tõttu juba kolmapäeva, 23. novembri õhtul, kui Triigist ei väljunud kella 19ne praam. Tugev tuul ei ole seni lubanud liiklust taastada.

Kuivatu–Virtsu liinil ei ole tuul laevaliiklust seganud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz