Lihula peab laupäeval sünnipäevakonverentsi

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Laupäeval 26. novembril algusega kell 12.00 toimub Lihula kultuurimajas konverents ning pidulik kontsert-aktus "Lihula vald 20".

"Lihula vald on Läänemaal ainus vald, kes aastal 1999 liitis kaks omavalitsust – Lihula linna ja Lihula valla," selgitas Lihula vallavanem Riho Erismaa. "Konverentsi ettekanded on seotud Lihula valla arenguga läbi kahekümne aasta ning kajastavad Lääne maakonna arengustrateegiat ja Lihula valla seotust sellega. Avatakse näitus „Lihula eile ja täna“. Konverentsi modereerib Läänemaa Arenduskeskuse juhataja Andres Huul."

Kell 18.00 algab kultuurimajas kontsert-aktus. Aktusel antakse valla aukodaniku tiitel Loit Sombile, tunnustatakse Lihula valla teenetemärgiga Arvo Miilmetsa, Õie Liivi ja  Margus Kället. Vallavalitsuse  tänukirjad antakse hea koostöö eest naaberomavalistustele,  aktiivseid vallakodanikke tunnustatakse kohaliku elu arendamise eest tänukirja ja väikese meenega.

Kell 19.30 algab volikogu esimehe ja vallavanema vastuvõtt.

 

 

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments