Katrina Lehis tuli epeenaiskonna koosseisus kullale

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Riias peetud noorte Põhjamaade meistrivõistlustel epeevehklemises võitis Katrina Lehis Eesti juunioride naiskonna koosseisus kuldmedali.

Eesti naiskond — Erika Kirpu, Julia Beljajeva, Katrina Lehis ja Anu Hark — alistas finaalis Rootsi 45:35. Pronksmedali sai Norra, teatas vehklemisliit.

Eesti meesjuunioride koondis koosseisus Peeter Turnau, Margo Lehis, Georg-Marten Lanno ja Stanislav Mutsenik tuli neljandaks. Meesjuuniorid pidid pronksikohtumises tunnistama Rootsi 45:32 paremust. Põhjamaade meistriks tuli Taani, kes finaalis alistas Soome 45:39.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments