0

Katrina Lehis tuli epeenaiskonna koosseisus kullale

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Riias peetud noorte Põhjamaade meistrivõistlustel epeevehklemises võitis Katrina Lehis Eesti juunioride naiskonna koosseisus kuldmedali.

Eesti naiskond — Erika Kirpu, Julia Beljajeva, Katrina Lehis ja Anu Hark — alistas finaalis Rootsi 45:35. Pronksmedali sai Norra, teatas vehklemisliit.

Eesti meesjuunioride koondis koosseisus Peeter Turnau, Margo Lehis, Georg-Marten Lanno ja Stanislav Mutsenik tuli neljandaks. Meesjuuniorid pidid pronksikohtumises tunnistama Rootsi 45:32 paremust. Põhjamaade meistriks tuli Taani, kes finaalis alistas Soome 45:39.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz