Nädalavahetusel loetakse linde üle Euroopa

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lagled. Foto: Eesti Ornitoloogiaühing

Sel nädalavahetusel, 1. ja 2. oktoobril toimuvad traditsioonilised rahvusvahelised linnuvaatluspäevad Birdwatch 2011, mille raames jälgivad kümned tuhanded inimesed linde umbes 30 Euroopa riigis.

Eesti Ornitoloogiaühing kutsub kõiki loodushuvilisi üritusest osa võtma ka Eestis. Kaasalöömine on lihtne — piisab ka pooletunnisest jalutuskäigust oma koduümbruses ning kõige tavalisemate lindude tundmisest.

Nähtud-kuuldud liigid tuleb kirja panna, hinnata ligikaudu nende arvukust ja edastada tulemused Eesti Ornitoloogiaühingule. 

Täpsem info ja materjalid Eesti Ornitoloogiaühingu kodulehel

Andmete kiirkogumises osalemiseks tuleks oma vaatlustulemused saata juba pühapäeval, 2. oktoobril kella 15ks e-postiga Läänemaa linnuklubi juhile Tarvo Valkerile: tarvo.valker@gmail.com. Muul juhul oodatakse andmeid samale e-posti aadressile või aadressil EOÜ, Veski 4, 51005 Tartu. Andmed võiks saata hiljemalt 10. oktoobriks.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Vaatleja
12 aastat tagasi

Haapsalus mõned on. Hirmus kallid ja kole rääbakad ainult.