Haapsalu veebikaamera rahast on puudu veerand

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Valge Daami päevade ajal annetasid inimesed Vana Haapsalu Seltsi üleskutsel linna veebikaamera paigaldamiseks ligi 300 eurot, pärast seda on annetamine jäänud soiku.

Merike Laur Vana Haapsalu Seltsist ütles, et vajalikust ligi 1800 eurost on puudu veel veerand, selle saamiseks küsitakse uuesti toetust kohaliku omaalgatuse programmist.

"Eelmise vooru ajal toetati ainult kuut Haapsalu projekti, veebikaamera nende hulka ei mahtunud — näis, kuidas nüüd läheb," ütles Laur. "Otsuse saame teada oktoobri alguses."

Vana Haapsalu Selts plaanib veebikaamera paigaldada vana tuletõrjemaja torni. Kaamera idee on edastada veebilehtede jaoks vaateid Haapsalu vanalinnast ja seal toimuvast, sedasorti kaamerad on olemas pea kõigil Eesti linnadel.

Lauri sõnul keerab kaamera end teatud aja järel ise, kuid suunda ja suurendust saab muuta ka kaamera haldaja ehk Vana Haapsalu Selts. Näiteks on võimalik konkreetsel kohal vanalinnas "silma peal hoida" ehk edastada otsepilti mõne Haapsalu suursündmuse ajal.

"Kaamera hind ongi nii kõrge nende võimaluste tõttu," selgitas Laur.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Pikker
12 aastat tagasi

Haapsalu linnaisad on vist tõsise puudega,kui sellise asja jaoks (oleks,siis suur nr) raha ei leita!Kõik käib läbi annetuste,haige värk!Häbi peaks olema,aga tundub,et tegu on süüdimatutega!