0

Haapsalu lastekodu hoolekogu koguneb järgmisel nädalal

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Seoses Haapsalu lastekodu põlengu uurimistulemuste teatavakstegemisega koguneb järgmisel nädalal lastekodu hoolekogu koos Lääne maavalitsuse esindajatega.

Hoolekogu arutab kriminaalasja lõpetamise määruses toodut ja analüüsib kitsaskohti, millele määruses on viidatud.

Kriminaaluurimine ei tuvastanud Haapsalu lastekodu personali töös kasvandike hooldamise ja turvalisuse tagamisel sotsiaalhoolekande seaduse rikkumist, mis oleks mõjutanud tulekahju põhjustatud raske tagajärje saabumist. Sellegipoolest peab hoolekogu koos maavalitsusega vajalikuks määruses toodut arutada ja analüüsida.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz