Praamiliiklus Hiiumaaga on taastunud, Vormsiga mitte

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tormi tõttu katkenud laevaliiklus Hiiumaaga on taastumas, parvlaev Hiiumaa väljus Heltermaalt kell 16.30 ning Rohukülast kell 18.30, teatas Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin. 

Edasiste reiside toimumise otsustavad kaptenid vastavalt ilmastikuoludele. Väinamere Liinid palub reisijatel jälgida operatiivset liiklusinfot kodulehel http://www.tuulelaevad.ee, kust saab teavet hetkeseisu kohta liinidel. Vormsiga praamiühendust pidava Kihnu Veeteede teatel on tugeva tuule tõttu tühistatud kõik tänased väljumised Rohuküla-Sviby liinil.

Prognoosi kohaselt toimuvad homsed (15.09) väljumised graafikujärgselt. Enne sadamasse minemist soovitab Kihnu Veeteed siiski laeva telefonile helistades reisi toimumine üle kontrollida.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz