Kanepi langes edetabelis 14 kohta

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Vaatamata poolfinaali jõudmisele Itaalias Biella turniiril langes Kaia Kanepi maailma tennise-edetabelis 34. kohalt 48. kohale.

Kanepile lisandus edetabelisse 100 punkti USA lahtistel meistrivõistlustel teise ringi jõudmise eest ja 70 punkti Itaalia turniiri kolme võidu eest. Langemine edetabelis tuli sellest, et maha arvati mulluste üliedukate USA lahtiste meistrivõistluste veerandfinaali jõudmise punktid.

Ees ootab Kaia Kanepit Aasia-turnee: 26. septembril algab Tokyo 2,05 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga turniir ning 3. oktoobril Pekingi 4,5 miljoni dollari auhinnafondiga turniir. Mõlemal võistlusel on meie mängija taganud koha põhiturniiril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
kuku
12 aastat tagasi

Pole paha.