Lääne Elu paberleht laupäeval 23. aprillil

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

 

lel2304001

Ridala vallavanema kohale on tihe rebimine

Ridala vallavanemaks kandideerib seitse inimest, teiste seas äsja umbusaldatud Toomas Schmidt, Ridala abivallavanem Helen Koppa ja keskerakondlasest endine Kunda linnapea Jüri Landberg.

Kummituskoer Caesari seiklused Haapsalus

Aprilli alguses olid Facebooki grupi Haapsalu ja Läänemaa liikmed tunnistajaks nädala jagu päevi kestnud aktsioonile, mille eesmärk oli kätte saada üks Caesari-nimeline koerahärra. Loo teeb eriliseks see, et tegemist pole Haapsalu koeraga ega ka mitte Läänemaa koeraga – Caesar matkas meile Keilast.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ongi nii
7 aastat tagasi

et viimaste aastate lääne-elu juhtkiri, meenutab kangesti nõukaaegset hurraa-halleluuja, kiidulaulu valitsevale parteile. ajalugu kordub. loed ja tunned– no ei ole see, mis on vaba mõte, ei – see on ” RAHVA HÄÄL”. võiks vana “Töörahva lipp” tagasi võtta, see oleks just see paras!

tublid poisid
7 aastat tagasi

lääne elu taktika on tsensuuri taastootmine. Kui ennem puhastati kommentaarume valitsuspoliitikale ebasobivatest kommidest siis nüüd pannakse need kommentaariumid kinni

Eilsed uudised
7 aastat tagasi

Õnneks on meil uuriv ajakirjandus kes küll teab asjust kuid ei räägi asjust mida nad teavad või teada on saanud. Mine sa tea kuidas võivad reageerida „põliselanikud.“ Kas märkasite? Põliselanikud tuleb nüüd hea ajakirjanduskliku tava kohaselt asetada jutumärkidesse. Ei tea küll mis rahvas see “põliselanikud” on? Ega ometi jälle e***lased? Häbi teil olgu! Vaataks küsimust laiemalt. Rahvaste enesemääramisõigus tähendab näiteks õigust oma asjade üle oma ajaloolisel teritooriumil ise otsustada tagakiusamist kartmata. See on õigus mida ei saa ja ei tohi keegi – kas mõni riik või riikideülene organisatsioon – jõu või kraanide kinnikeeramise ähvardusel (a la saadame tankid sisse või… Loe rohkem »

Juku
7 aastat tagasi

Innar Määsalu ka on we?

Puku
7 aastat tagasi
Reply to  Juku

Ants Kaarvek on ka we?

to Juku
7 aastat tagasi
Reply to  Juku

Küsi LE käest,nad teadsid juba enne umbusaldamist,et Mäesalust saab uus Ridala vallavanem

Reimoke
7 aastat tagasi

Küsiks, kes sina veel oled? Ega kuulumine REF-i ei anna sulle veel ainuisikulist võimu. See veel ei tähenda, et olles oravate ettekandja, käivad kõik kandideerijad, enne kui avaldusi Ridala vallavanema kohale kandideerimiseks kirjutada jõuavad, sinu jutul? LE ilmselt töötab ja see on juba näitaja. Au LE-le!!!!

töörahva libu
7 aastat tagasi
Reply to  Reimoke

saunas räägiti

Jaanus K
7 aastat tagasi

Lääne elu kleepiski neid ümbrikke kinni järelikult 🙂

Reimo Nebokat
7 aastat tagasi

Ridala vallavanema konkursikomisjon koguneb esmaspäeva hommikul, et avada kinnised ümbrikud kandideerijate poolt saadetud dokumentidega. Lääne Elu kirjutab juba kandideerijatest…

Reimole
7 aastat tagasi
Reply to  Reimo Nebokat

Poja. Me juba teame, et ülearu nutikas sa ei ole. Sellises olukorras oleks targem vait olla või siis vanematelt reformaritelt nõu küsida. LE nimetab kolme nime. Kui need tõesti kandideerivad, siis sa poiss oled ju täiega tola.