Haapsalu – Rohuküla – Haapsalu uus bussiliin

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Bussilpaan Rohuküla sadamas. Foto: Urmas Lauri

Rohuküla bussiliin (urmas lauri)
Rohuküla bussipeatus. Foto: Urmas Lauri

Alates esmaspäevast, 25. aprillist on käigus maakonnaliin nr 34 Haapsalu – Rohuküla – Haapsalu, mis väljub Haapsalust kell 8.00 ja Rohukülast kell 8.15. Bussiliin on käigus esmaspäevast laupäevani (k.a riigipühadel). Pilet maksab 70 senti. Sama buss muutub kommertsliiniks nr 316, mis väljub Haapsalust kell 8.30 Tallinna.

Maakonnaliin avatakse selleks, et Heltermaalt 6.30 väljuvalt parvlaevalt saaks edasi sõita Haapsallu ja Tallinna. Tööpäeviti väljub Kärdlast kell 5.45 Heltermaale maakonnaliin nr 642, millega jõuab 6.30 väljuvale parvlaevale.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
112
8 aastat tagasi

Miks Ungrus peatus, kas lennukid hakkavad otse Rootsi ja Saksamaale sõitma,et pagulasi tuua,muidu nagu sõitjaid eriti pole??!!

seal ju
8 aastat tagasi
Reply to  112

õitsev tööstuspark, jaapanlaste külad ja rahvusvaheline lennuväli, see suurem jaam kui haapsalu

milleks
8 aastat tagasi

meile buss, rongi tahan ja et ungrus peatuks

Luts
8 aastat tagasi

Ennemalt väljus nr 1 Rohukülast 8.10 vist, mingi hetk pandi 7.35. Põhjendati Vormsi praamiga, kui õigesti mäletan. Oleks piisanud, kui taastada vana graafik. Pannakse uus buss käima. Tundub, et teemaks rohkem nr 1 Rohuküla otsa kaotamine.