Rasmus Munskind võitis saalijalgpalli superkarika

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Resmus MunskindKuigi jalgpallis kestavad võistlused veel ka õuetingimustes, on pall mängu pandud ka saalis.

Reedel 24.oktoobril selgitati hooaja avavõistlustel eesti superkarika võitja.

Kiili Spordihoones 104 pealtvaataja ees selgitasid Eesti superkarika Tallinna FC Anzi ja SK Augur Enemat. Läänlastele tegi tiitliheitluse eriliseks see, et superkarika eest asusid võistlema kaks Läänemaa meest- FC Anzi ridadesse kuuluv Mark Kolosov ja SK Augur Enemati eest võistlev Rasmund Munskind.

Ülihuvitavas tiitliheitluses võitis Eesti saalijalgpalli Superkarika peale 3:3 normaal ja 5:5 lõppenud lisaaega, penaltitega 5:4 SK Augur Enemat. Seega on tiitlivõitja ka Paliveres, oma isa Väino Munskindi käe all jalgpalluriteed alustanud Rasmus Munskind (pildil).

Värske karikavõitja pidas mängu raskeks:"Mäng oli muidugi väga huvitav ja põnev, kuid samas ääretult raske just füüsilise poole pealt ja väga jõuline. Ega vorm ei saagi olla veel ju hea, ikkagi esimene mäng."

Rasmus Munskind oli mängija, kelle väravad lõpuks otsustavaks said." Jah, jäime ju 4:5 taha, aga 30 sekundit õnnestus mul viigistada. Lõpuks lõin sisse ka otsustava penalti! Siiski on see kogu meeskonna võit."

Nii Munskind, kui finaalis kaotanud Aavo Tomingase endine õpilane Mark Kolosov, on ka kindlasti kandidaadid Eesti saalijalgpalli rahvuskoondisse. "Ega koondisse saamiseks tuleb vaeva näha. Palju on häid poisse juurde tulnud. Eelmisel hooajal mängisin kolm mängu. Loodan ikka, et pääsen valitute sekka." lausus Rasmus Munskind.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Lugeja
9 aastat tagasi

Väga tubli noormees, edu!