Rimis ja Selveris saab annetada kaupu puudust kannatavatele peredele

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti Toidupank kogub annetusi jõulupakkide jaoks peredele, kes elavad allpool vaesuspiiri.

Haapsalus koguvad Toidupanga vabatahtlikud poekülastajatelt toidukaupu Rimis kahel nädalavahetusel – 10.–11. detsembril ja 17.–18. detsembril kella 10–13ni – ning Selveris igal laupäeval kuni jõuludeni kella 11–17ni. 

Eesti Toidupanga koordinaatori Ines Jakobsoni sõnul on seekordsel kogumisel põhirõhk jõuluteemalisel kaubal – poekülastajad võiksid spetsiaalsetesse Toidupanga kärudesse panna toidukaupu, mis muudaksid pühad rõõmsamaks ka nendel peredel, kes ei ole ise võimelised endale rahapuudusel jõulutoite lubama.

"Peab ütlema, et poekülastajad annetavad helde käega," rõõmustas Jakobson. "Inimesed on väga lahked."

Jakobson avaldas lootust, et tulevikus on poekülastajatel võimalus poodides toidukaupu annetada aasta ringi nagu näiteks Hollandis. "Me liigume selles suunas," kinnitas ta.

Kampaania lõppedes pannakse koos mitmete Eesti ettevõtete ja omavalitsustega kokku jõulupakid, abi saajad selgitatakse välja iga piirkonna kohaliku sotsiaalameti abiga.

Loe Toidupanga kohta siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments