Juhtkiri: ameerika autod

Lääne Elu

info@le.ee

Lõppenud nädalavahetusel jagunesid haapsallased selgelt kaheks: ühed, kes vaimustusega mööda linna tuuritavaid lahmakaid autosid vaatasid-pildistasid-filmisid, ja teised, kes põgenesid kogu selle mootorimüra ja kära eest nii kaugele, kui vähegi said.

Nagu võis arvata, läks pühapäeval sotsiaalmeedias Haapsalu ja Läänemaa grupis taas suuremaks vaidluseks. Kui linnakodanik julges juhtida tähelepanu sellele, et muruplatsil telkijad ja pidutsejad ei peaks käima põõsas end kergendamas ja prügi maha jätma, sai ta pahameele osaliseks. Kommentaatorite hinnangul on Haapsalu enamiku ajast nagunii pommiauk ja kui Ameerika autode kokkutulekut enam pole, ulub Haapsalu tänavatel ainult tuul.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
juhtoinas
1 tund tagasi

sellel nädalavahetusel oli linn üks õhu,- ning mürasaaste superauk ja ülerahvastatud palagani plats. Igatahes soosin ennem linnakülalisteks uudishimulikke linnuvaatlejaid ja muusikahuvilisi kui lärmakaid tankiparaade.