Maadlejad jõudsid Tallinn Openil medalile

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Euroopa suurimal maadlusturniiril Tallinn Open maadlesid end nädalavahetusel medalile Hendrik Rämman ja Kennert Rehkalt.

Kuni 20aastastele maadlejatele mõeldud turniiril osales kokku 2335 sportlast 37 riigist. Rohke osavõtu tõttu nimetatakse turniiri ka maadlejate laulupeoks.

Läänlastest oli edukaim 2004.–2006. aastal sündinute vanuseklassis maadelnud Martna maadleja Rämman, kes sai raskekaalus teise koha. Rämman võitis oma alagrupi, kuid pidi finaalis alla vanduma soomlasele Rope Rusile.

Haapsalu Dünamo maadleja Rehkalt said kolmanda koha 2011 sündinud ja nooremate maadlejate seas kehakaalus +66 kg. „Pronksmedalimatšis ta isegi üllatas, suutis end kokku võtta, kuigi vastane Seri Belorus Iisraelist oli väga tugev,” ütles Rehkalti treener Aap Uspenski.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments