Sõbrapäeva tähistatakse taas südamerännakuga

Südamerännak möödunud aastal. Foto: Kaire Reiljan

Südamerännak möödunud aastal. Foto: Kaire Reiljan

Pühapäeval tähistab Haapsalu noorte huvikeskus viiendat korda sõbrapäeva südamerännakuga.

Noortekeskuse direktori Reelika Enderi sõnul on juubeli puhul viidud südamerännak mööda Eestit laiali: ka teised noortekeskused korraldavad Haapsaluga ühel ajal südamerännaku.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nimi (kohustuslik)
2 kuud tagasi

Mingi venemaalane oled?

ilge
2 kuud tagasi

kogus rahvast suudeti siis välja ajada,

Naine maalt
2 kuud tagasi

Kui midagi teha ei ole, vingutakse ja kui midagi toimub, siis jälle vingutakse. Igaühe vaba tahe, keegi pole ju sundinud kedagi. Väga tore ja tänuväärt ettevõtmine. Talvel ongi vähe kohti, kus saaks kogu perega mingist üritusest osa võtta. Hea, et saab kogu perega minna ja maa on piisavalt pikk, et kõigile kontimööda oleks!!!! Suured kummardused korraldajatele. Jätkake samas vaimus. Meie oma kambaga oleme kohal! Ja alati on seal maitsev supp ka 🙂

jama
2 kuud tagasi
Reply to  Naine maalt

jah, pole talvel kusagil ei kelgutada, ega suusatada, ega uisutada, peab mööda haapsalu tänavaid uitama

virin alati
2 kuud tagasi
Reply to  jama

suusata ja ära uita. Kõik korras ju.

Jes
2 kuud tagasi

See on armastuseparaad linnavalitsusele .Elagu linnavaltsus ja Reelika,nimed võiks olla õhupallide peal.

Ohooooo
2 kuud tagasi
Reply to  Jes

Just, just, just!

Nimi (kohustuslik)
2 kuud tagasi

Liikuma peab ja on vaja iga päev! Mis on sellel pistmist Valentinipäevaga, kõigi armunute päevaga, mis meil on mingiks ebamäärseks sõbrapäevaks muudetud?

liikuma
2 kuud tagasi

Ja mis põhjusel siis sel päeval liikuda ei peaks tohtima? Nii saabki ju rohkem rahvast välja liikuma meelitada. Ilus ettevõtmine lisaks. Edu tegijatele, virisejad nagunii ei tule kohale.

selline
2 kuud tagasi

igasugune MEELITAMINE on muutunud siibriks, meelitatakse kõiksugu võimatuid makse maksma, kõik poed tühjaks ostma, kõiksugu jaburaid filme vaatama, laatasid külastama, lase inimestel elada oma elu, kui teil igav on ja midagi teha pole, meelitage endid linna lumest puhtaks rookima, see ootab värskes õhus meelsasti viibijate vabatahtlikku tööd ja seda jätkub kevadeni ning nii iga päev ja kui veab , siis kadriorg tunnustab ka teid

liikuma
2 kuud tagasi
Reply to  selline

Aitäh pakkumast, aga oskan mõelda, mida oma ajaga teha. Ongi igav mõnikord, ei saa salata. Lund linnas ma pensionärina kindlasti Sinu eest rookima ei hakka. Liikuma lähen võibolla, eriti, kui kutsutakse. Mõtle ka välja, mis Sulle sobib , siis ei pea halvustama teisi.

tsiises
2 kuud tagasi
Reply to  liikuma

aju invaliididele on vaja kutset liikumiseks, normaalsed inimesed liiguvad ilma lasteaia tädideta