Andres Kalvik: meeste tervis on täitsa pekkis

Andres Kalvik, Eesti Keskerakonna avalike suhete juht

Andres Kalvik, Eesti Keskerakonna avalike suhete juht ja spordisõber. Foto erakogu

Kirjutasin selle kommentaari enne suuremahulise meeste tervisekäitumise uuringu esitlust läinud nädalal ega pidanud pärast teksti kohendama, sest uut infot uuringust ei laekunud.

Sellest on muidugi kahju, sest parema meelega lugenuks, et Eesti mehed on hakanud rohkem sportima ja tervislikumalt toituma ning tervena elatud aastate arv on teinud suure tõusu. Selles, et mehed jätkavad samas vaimus, pole muidugi süüdi küsitluse läbiviijad.

Meeste tervisest rääkides jätan süvaanalüüsi asjatundjatele, kuid võtan endale vabaduse anda hinnang selle põhjal, mida näen kaubanduskeskustes, rannas, tänavatel, spaades… Olukord on masendav ja siinkohal ei pea ma silmas ainult mehi. Järjekorrad kiirtoidukohtades, kamaluga popkorni ja karastusjooke kinodes, friikartulid ja vorstijupid suverõõme nautides.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
paluks
8 kuud tagasi

ka teise poole, keelatud suhete juhi arvamust, üldiselt aga, miks siin inimeste terviseandmeid avaldatakse ja mis on keskerakonnal pistmist meeste tervisega, homme hakkab neid huvitama, miks mehed vallalised on ja miks nad lapsi ei taha ja mitu last neil külapeal on ja mitut armukest peavad ja millised on nende seksuaalsed eelistused jne.

kas
8 kuud tagasi

teil seltsimees on midagi meie imeliste õgimisfestivalide vastu