Haapsalu kaasava eelarve hääletust juhib madalseikluspargi rajamine Krahviaeda

Krahviaeda võib tulla madalseikluspark. Foto: Malle-Liisa Raigla

Augusti alguseni kestvale kaasava eelarve hääletusele oli reedeks oma hääle andnud 122 inimest.

Kolmest hääletusel olevast ettepanekust oli enim hääli saanud madalseikluspargi ehitamine Krahviaeda – selle ettepaneku poolt on 71 haapsallast.

Teisel kohal on 38 häälega välijõusaali ja pinksilaua ehitamine Uuemõisa ja kolmandal kohal Haapsalu põhikooli madalseiklusraja lõplik väljaehitamine põhikooli hoovi.

Kaasava eelarve hääletus kestab 1. augustini. Enim hääli saanud ettepanekut toetab Haapsalu linnavalitsus 20 000 euroga.

Ettepanekute poolt saab hääletada keskkonnas Volis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Noor ema
9 kuud tagasi

Ei saa me kuulus “merelinn” korralikku randa!
Mudane või kivine või lihtsalt räämas, kõik rannad on kehvas korras ja koledad 🙁

Jalutaja, kohalik gurmaan
9 kuud tagasi
Reply to  Noor ema

Teeks pea “tänavagi” korda, linna on häbi külalistele näidata!!

Lääne Elu
9 kuud tagasi

Üks seikluspark meil juba on mis pooltühjalt seisab.

ajaloost
9 kuud tagasi

asuküla vana koolimaja õuele püstitas endine ridala vald enne kooli sulgemist pea pool miljonit eek maksnud mänguväljaku, mis mädaneb seal siianiridalat siis juhtinud ja lõpuks kinga saanud taebla sepp aga tegutseb vist semude abil haapsalus edasi ja mõtleb uusi raha tuulde loopimise viise välja. need paar suvekuud võibolla kasutuses olevad atraktsioonid seisavad enamus aastast kasutamata ja varjatud rahakantimiseks mõeldud. männiku kergliiklus tee, kiltsi tee tänavavalgustus jne, oli ja on kuhu raha matta

Rahu ja vaikus
9 kuud tagasi

Krahviaeda ei sobi seikluspark. mõni koht võiks selliseks ka jääda, kus ei toimu mingi tingel-tangel. laiendagu parem lastemänguväljakut promenaadil selle seikluspargiga.

Rikas riik
9 kuud tagasi

Tervishoidu ja koolide jaoks ei ole raha sentigi juurde anda, aga vot eluks ”hädavajalikke” kergliiklusteid ja seiklusparke peab ehitama..

rikkust on vähe, kismat palju
9 kuud tagasi
Reply to  Rikas riik

Need rajatised on ka meile kõigile. Kas koolid tulevad toime ühegi sendita? Nuputa väheke. Ikka antakse rahasid jõudumööda koolidele, lasteaedadele……, põhjatu rahakott ometi ei ole.

Kohalik.
9 kuud tagasi

Vahva ettvõtmine. Hoian pöialt et see saab teoks. Vähemalt põnev lastega sinna turnima minna.

...
9 kuud tagasi
Reply to  Kohalik.

Tegelikult pole see nii põnev midagi.

Kurb
9 kuud tagasi

Uuemõisa ei saa enam mitte ühtegi asja ehitada, sinna ei mahu enam mitte midagi! Esitage see Haapsalu täis, nii et millimeetrit õhku ka vahele ei mahu, kui tahate. Aga Uuemõisa jätke rahule.