Maire Kruus sai Kaitseliidu Valgeristi teenetemedali

Lääne Elu

info@le.ee

Kaitseliidu ülem brigaadikindral Riho Ühtegi andis Läänemaa naiskodukaitsjale Maire Kruusile üle Kaitseliidu Valgeristi III klassi teenetemedali. Foto: KL

Kaitseliidu ülem brigaadikindral Riho Ühtegi tunnustas teisipäeval naiskodukaitsjat Maire Kruusi Kaitseliidu Valgeristi III klassi teenetemedaliga. Valgerist antakse eriliste teenete eest või eriti eeskujuliku või pikaajalise teenistuse eest organisatsioonis.

Maire Kruus on Lääne ringkonna Haapsalu jaoskonna esinaine, vabatahtlik esmaabi ja organisatsiooniõpetuse instruktor ning staažikas formeerija. Lisaks on Maire aastaid tegelenud Kaitseliidu ja Naiskodukaitse järelkasvuga, juhtides ka hetkel Kodutütarde Lääne ringkonda. Ta on valitud aasta noortejuhiks 2020 ning pälvinud 2021. aastal Kodanikupäeva aumärgi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Täpsustus
1 aasta tagasi

Õnnitlen Mairet ! Väärikas valik. Kuid ka väike täpsustus. Nimelt ei ole olemas “Valgeristi teenetemedalit”. On olemas Kaitseliidu Valgerist, millel on kolm klassi. Eraldi on KL teenetemedalid. III klass-
kaitseliitlastele väljapaistva teenistuse eest Kaitseliidus, kui teenistust on 4–9 aastat;II klass-
kaitseliitlastele väljapaistva teenistuse eest Kaitseliidus, kui teenistust on 10–15 aastat;I klass-kaitseliitlastele väljapaistva teenistuse eest Kaitseliidus, kui teenistust on 16 ja enam aastat;Eriklass-
kaitseliitlastele ühekordsete väljapaistvate teenete eest Kaitseliidu ees või teistele Eesti ning välisriikide kodanikele Kaitseliidule osutatud väljapaistvate teenete eest