Maestro Neeme Järvi dirigeeris taas Haapsalus

Andra Kirna

andra@le.ee

ERSO ja Neeme Järvi kontsert linnusehoovis. Fotod Andra Kirna.

Reede õhtul toimus linnusehoovis Valgete Ööde festivali selle aasta kõige olulisem kontsert.

Eesti Riiklikku Sümfooniaorkestrit ja Eesti Rahvusmeeskoori juhatas dirigent Neeme Järvi. Kontserdi esimeses osas kõlas Friedrich Gulda kontsert tšellole ja puhkpilliorkestrile. Tšellot mängis Indrek Leivategija.

Pärast põgusat vaheaega, kontserdi teises pooles tulid ettekandele Heino Elleri „Kodumaine viis”, Mihkel Lüdigi sümfooniline poeem „Jaaniöö” ja Jean Sibeliuse „Finlandia” ning viimasena Villem Kapi „Põhjarannik”.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kananahk
8 kuud tagasi

tuli kohe ihule

Abc
8 kuud tagasi

Oli võimas kontsert.