Volikogu nõudis linnavalitsuselt kaasavat eelarvet

Haapsalu kaasava eelarve raha läks Vasikaholmi ranna korrastamiseks. Foto: Malle-Liisa Raigla

Eelmisel aastal läks Haapsalu kaasava eelarve raha Vasikaholmi ranna korrastamiseks. Foto: Malle-Liisa Raigla

Reedel andis Haapsalu volikogu esimees Jaanus Karilaid linnavalitsusele ülesande esmaspäeval või teisipäeval algatada kaasava eelarve ideede kogumine.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lugeja
1 aasta tagasi

Kui ma ei eksi siis ühel aastal eraldati kaasavast eelarves raha Promenaadi pikendamiseks kuni Rannarootsi muuseumini!? Juba siis mõtlesin, et kuidas see praktiliselt üldse võimalik peaks olema sest mere kaldal on endise rajooni täitevkomitee hoone koha peal ju uhke ridaelamu. Aga kuhu see raha siis kadus? Pole ju promenaadi pikendust rajatud.

Tahaks teada
1 aasta tagasi
Reply to  Lugeja

Vale jutt. Raha tol korral, millest sa räägid, ei eraldatud mitte promenaadi ehituseks, vaid projektile, aga kas sellest ka asja sai ei ole teada või siis kogub nüüd tolmu.

Lugeja
1 aasta tagasi
Reply to  Tahaks teada

Ju mõeldakse, kuidas ridaelamu ja praegu selle kõrvale kerkiv järgmine elamu sealt mere äärest kõrvaldada, et saaks promenaadi pikenduse ikka ära teha 🤐. Alguses vist ei tuldud selle pealegi, et promenaadi ei annagi pikendada.

Teist ja Teile.
1 aasta tagasi
Reply to  Lugeja

See on hea näide olukorrast, kui absurdsed ideed võivad leida rahastuse. Eraldada raha tegevuseks, mida pole võimalik ellu viia!