Volikogu esimees viskas koolijuhi istungilt välja

BNS

Metsküla kooli direktor Pille Kaisel. Foto: Urmas Lauri

Lääneranna volikogu esimees Armand Reinmaa viskas reedel Metsküla kooli direktori Pille Kaiseli volikogu istungilt välja, kirjutab Postimees.

Kaisel palus volikogu istungil sõna, et kolme minutiga anda selgitusi Metsküla kooli kohta. Kaisel tahtis anda selgitusi vallavalitsuse väite kohta, et teha Metsküla munitsipaalkooli asemele erakool.

Kaisel ütles, et soovib sõna, sest ta pole saanud oma seisukohti vallavolinikele selgitada. Reinmaa esmalt palus Kaiselil mitte sekkuda volikogu töösse. Seejärel tuletas Reinmaa meelde, et Kaisel on vallaasutuse juht ega peaks sekkuma vaidlusse kooli tuleviku üle. Kuna Kaisel soovis ikkagi sõna, siis käskis Reinmaa tal ikkagi volikogu istungilt lahkuda.

Lääneranna volikogu tahab sulgeda Virtsu, Metsküla ja Lõpe kooli. Lihulas on praegu umbes 150 osavõtjaga meeleavaldus koolide sulgemise vastu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
37 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ploodu
1 aasta tagasi

Selline isehakanud võimumees ,volikogu juht.Häbi sellisele,astugu ise tagasi.Körvaldada koosolekult haritud mõistusega koolidirektor!! Se on võimu vale kasutamine- maha selline tsinovnik

...
1 aasta tagasi
Reply to  Ploodu

Volikogu esimees on 2 astet kõrgem positsioon kui koolijuht

Elanik
1 aasta tagasi

Kurb on see, et meie vald ei näe Lihulast kaugemale. Pole ime ,et lihulat ei sallita kui.

Tropp
1 aasta tagasi

Haridus matsi ei riku, ole sa advokaat või rahapesija.

Kuidas juht, nõnda kari.
1 aasta tagasi

Tallinna keskne Eesti. Kedagi ei huvita, mis maal toimub. See volikogu võiks enda peaga mõelda, aga mitte tagant targutada, mida ette öeldakse.

Kaido suurlinn Haapsalust
1 aasta tagasi

Üks kool ees või taga. Sealt Lihula kandist pole väga “teravaid pliiatseid” kunagi tulnud. Traktoristi loa saamiseks pole haridust vaja.

Kati Nõdra
1 aasta tagasi

Kõik ei ole eluaeg ainult traktoristid ja koristajad nagu sina.

Keit.
1 aasta tagasi

Nagu lasteaias……))))

K.s
1 aasta tagasi

Harjuge, selline on kindlates kätes Eesti…

Mängija.
1 aasta tagasi

Otsuse ikka võtavad vastu volikogu liikmed, Kajakene ei ole ju Lääneranna valla volikogu liige selle võiks omale selgeks teha .

Kes
1 aasta tagasi
Reply to  Mängija.

see Kaja veel on?

: )
1 aasta tagasi
Reply to  Kes

Kaja Lotman?

millise
1 aasta tagasi

pleenuki otsuste valguses see direktiiv täitmiseks võeti

Vanaisa
1 aasta tagasi

Nüüd siis näete, kuidas näeb elu välja refi “kindlates kätes ” ! Tuleb kindlasti kirja panna,kes ja kuidas selle lastevaenuliku otsuse puhul hääletas. Ning järgmistel valimistel igal valimisüritusel seda tüüpidele meelde tuletada…

Kersti
1 aasta tagasi
Reply to  Vanaisa

Inimestele-valijatele on vaja meelde tuletada … Ja olenemata sellest, mis toimus Lihula vallas, siis Läänerannas, on ikka ühed ja samad näod … Kuidas siis “eduka juhtimise” puhul (mille eest neid ju tagasi valiti) üldse nii nukrasse olukorda jõuti !?

: )
1 aasta tagasi
Reply to  Kersti

Üks volikogu liige vist ütles midagi sellist, et sai pisut pillavalt rahaga ümber käidud, aga me ei põe, lohutame end sellega, et mõnel teisel on veel raskem…

Inimene
1 aasta tagasi
Reply to  Vanaisa

Läänerannas refis küll midagi ei otsusta, seal ikka keski mu.